Twitter Buttons

Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Gazoza LeMon(ντ) 26/05/2011 (Αγανακτισμένοι οπλίτες)


Η εβδομαδιαία Gazoza LeMon(ντ) δεν χρειάζεται συστάσεις. Πιστή στο εβδομαδιαίο ραντεβού της (σχεδόν πιστή) είναι εδώ για να μεταδώσει τα νέα στην πραγματική τους διάσταση.

Αγανακτισμένοι πολίτες και αγανακτισμένοι οπλίτες: Δεκάδες χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και διαμαρτυρήθηκαν ανεξάρτητα, χωρίς κομματική ταυτότητα δήθεν ενάντια στο μνημονίου και τα νέα μέτρα. Όμως στην πραγματικότητα μόνο ένα πράγμα μπόρεσε να κάνει τους έλληνες να σηκωθούν από τον καναπέ τους. Όχι, δεν ήταν τα νέα μέτρα, δεν ήταν η ανεργία, δεν ήταν η κατάργηση εργασιακών δικαιωμάτων. Ήταν το λάθος των Ισπανών να σηκώσουν πανό που έγραφε «Κάντε ησυχία, θα ξυπνήσετε τους έλληνες».
Αμέσως η ελληνική αξιοπρέπεια θίχτηκε και όλοι ξεχύθηκαν στους δρόμους για να αποδείξουν στους Ισπανούς πως δεν κοιμόμαστε, αλλά πως την βρίσκουμε με την όλη κατάσταση και είμαστε στο σπίτι από επιλογή. Στην διαδήλωση πρωτοστάτησαν ο κ. Καρατζαφέρης (που έψελνε διαρκώς τον εθνικό ύμνο πάνω στο άλογό του), ο κ. Ψωμιάδης (που κατηγορούσε το βαθύ κράτος των Αθηνών για συνεργασία με την Μαδρίτη), ο μητροπολίτης Άνθιμος (που φώναζε «κάψτε τους άπιστους» και για ακόμα μία φορά αγαλλίασε όλους τους πιστούς με τον πράο λόγο του) και τελευταίος και πιο πληγωμένος ο Παναγιώτης Γιαννάκης (που ούρλιαζε «ποιος θα σταματήσει τον Gasol» και έβγαζε αφρούς). Το Mega φυσικά τιμώντας την αντικειμενικότητα που το διακρίνει μετέδωσε την είδηση για 14 δευτερόλεπτα λέγοντας πως αγανακτισμένοι οπλίτες έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα, μάλλον διεκδικώντας καλύτερα νούμερα. Την επόμενη μέρα αναγνώρισε, το τυπογραφικό όπως δήλωσαν, λάθος του  και ζήτησε συγνώμη από τους οπλίτες.

O Stephen Hawking  και ο παράδεισος: O Stephen Hawking, ίσως ο εξυπνότερος άνθρωπος στον πλανήτη, με τεράστιες σπουδές στην φυσική και δεκάδες χρόνια έρευνας πάνω στην δημιουργία του σύμπαντος σόκαρε ξανά, αυτή την φορά με κάτι πιο επαναστατικό από ποτέ. Δήλωσε πως δεν υπάρχει παράδεισος!! Η παγκόσμια κοινή γνώμη σοκαρίστηκε, άνθρωποι λιποθυμούσαν μπροστά στις τηλεοράσεις τους, τα παιδιά ούρλιαζαν, οι έγκυες ξεγεννούσαν. Ο Stephen Hawking όμως δήλωσε πως δεν θα παραμείνει εκεί. Ετοιμάζει και άλλες σοκαριστικές δηλώσεις, όπως «δεν υπάρχει άη Βασίλης, δεν υπάρχει νεράιδα των δοντιών, τα παιδιά δεν τα φέρνει ο πελαργός!!». Φυσικά επαναστατικές δηλώσεις όπως αυτές δεν θα μπορούσαν να μην δημιουργήσουν αντιδράσεις. Πρώτος ο Άνθιμος δήλωσε « κάψτε τον άπιστο, είναι πράκτορας των Σκοπίων, η Μακεδονία είναι ελληνική, παράδεισος υπάρχει, με 10.000 κεριά θέση guarantee», ο Άδωνις άρχισε να ουρλιάζει και να εγγυάται θέση στον παράδεισο με την αγορά της σειράς «Αρχαία ελληνικά και ξύλο στους μετανάστες» και η Νατάσα Θεωδορίδου έβγαλε από το πρόγραμμα της το "αν υπάρχει παράδεισος". Οι μουσουλμάνοι ζήτησαν τα ρέστα από τους θρησκευτικούς ηγέτες οι οποίοι τους διαβεβαίωσαν πως είχαν σύσκεψη με τον Αλλάχ και τους υπογράμμισε πως υπάρχει παράδεισος και πως αν συνεχίζουν να φέρονται στις γυναίκες σαν ζώα, μένουν αμόρφωτοι και δεν αγοράσουν τηλεχειριστήρια για τις βόμβες δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα καθώς το ρύζι και οι παρθένες φτάνουν για όλους. Ανακουφισμένοι όλοι οι πιστοί ηρέμησαν και συνέχισαν την, τρομερά ηθική κατά τα άλλα ζωή τους, με σκοπό την είσοδο στον παράδεισο και την μεταθανάτια επαγγελματική αποκατάσταση.

Έρρικα Πρεζεράκου «Είμαι απόγονος του Κολοκοτρώνη!»: Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε η δήλωση της Έρρικας στους απανταχού έλληνες. Όμως πίσω από αυτή την δήλωση (και αγνοώντας τον προφανή συνειρμό της ‘Ερρικας με το όνομα του προγόνου της) κρύβεται ένα πολύ μεγαλύτερο μυστικό. Το σύνολο σχεδόν των συντελεστών του Dancing αποτελείται από άμεσους απόγονους των πατέρων της επανάστασης καθώς ο Φωκάς Ευαγγελινός είναι απόγονος του Καραϊσκάκη, ο Γιάννης Λάτσιος του Γεώργιου Παπαφλέσσα (Δίκαιος) και τέλος ο κ. Κωστάλας απόγονος του Αθανάσιου Διάκου. Η άμεση συγγένεια των συντελεστών του Dancing με τους επαναστάτες του ’21 δημιουργεί ερωτήματα στο αν εκτός από επαναστατική τηλεόραση οι κριτές ετοιμάζουν και πραγματική επανάσταση.

Τα πιο νέα από τα νέα μέτρα: Νέα νέα μέτρα καλείται να αναλάβει η Κυβέρνηση και να διαβεβαιώσει ξανά πως δεν θα λάβει μετά και πιο νέα. Ήδη έχει πέσει εκτός προϋπολογισμού 5 φορές αλλά αυτό δεν δείχνει να την πτοεί. Μάλιστα σύμφωνα με δηλώσεις υπουργών η 5η θα είναι και η τυχερή. Τα νεότερα των νεοτέρων μέτρων περιλαμβάνουν πρωτοποριακές πραγματικά τεχνικές όπως αυξήσεις!! Πλέον όλα τα προϊόντα θα ανήκουν στο συντελεστή υψηλού φ.π.α. που θα ανέβει αμέσως στο 46% για να μην μας παιδεύουν συνέχεια με τις μικρές αυξήσεις. Τα μόνα προϊόντα που δεν θα μεταφερθούν στον υψηλό δείκτη είναι η τρούφα και ο κρόκος Κοζάνης που αποτελούν και βασικά είδη ανάγκης. Τα τσιγάρα θα αυξηθούν στα 9 ευρώ το γραμμάριο και πλέον ο καρκίνος του πνεύμονα θα θεωρείται είδος πολυτελείας και ο ασθενής θα πληρώνει τεκμήριο. Τα καλά νέα είναι πως τουλάχιστον το πετρέλαιο θέρμανσης θα εξισωθεί με το πετρέλαιο κίνησης και θα πωλείται με 1,4 ευρώ. Έτσι τα καλοριφέρ θα ανάβουν περίπου 8 λεπτά την βδομάδα και θα υπάρχει αύξηση της αγκαλίτσας . Μόνη ελπίδα των ελλήνων η υπερθέρμανση του πλανήτη που ίσως κάνει τα καλοριφέρ αχρείαστα. Ήδη ο σύλλογος «κρυωμένοι συνταξιούχοι» έχουν εξαγγείλει κινητοποιήσεις όπου θα φωνάζουν συνθήματα υπέρ της υπερθέρμανσης του πλανήτη, κατά του Αλ Γκορ και των Οικολόγων Πράσινων. Highlight η εξέλιξη του γνωστού συνθήματος «να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή» προσθέτοντας στο τέλος το «μήπως ζεσταθούμε».







1 σχόλιο:

  1. ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ
    ΟΠΛΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕ
    ΚΑΙ ΧΩΚΙΝΓΚ
    ΒΑΣΙΚΑ ΟΛΑ
    ΜΠΡΑΒΟ
    ΕΧΕΙΣ ΡΕΝΤΑ...
    ΔΙΝΕΙΣ ΡΕΣΤΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή